Novska Lista: Naša ljubav i briga znače još asfaltiranih ulica, parkova, investicija, poslova

"Hvala vam, dobri ljudi, čestiti zaljubljenici u ovaj grad! Hvala na podršci koju ste dali prvenstveno ideji da o gradu Herceg Novom treba da odlučujemo u Herceg Novom"

2994 pregleda 6 komentar(a)
Slavlje sinoć ispred Novske Liste, Foto: Luka Zeković
Slavlje sinoć ispred Novske Liste, Foto: Luka Zeković

Naša ljubav i naša briga znače još asfaltiranih ulica i još parkova, još investicija i još poslova, manje problema, a više rješenja, saopšteno je danas iz Novske Liste.

Prema preliminarnim rezultatima lokalnih izbora koji su se juče održali u Herceg Novom, Novska lista je dobila 3.195 glasova i sedam mandata.

"Hvala vam, dobri ljudi, čestiti zaljubljenici u ovaj grad! Hvala na podršci koju ste dali prvenstveno ideji da o gradu Herceg Novom treba da odlučujemo u Herceg Novom. Hvala vam na velikom povjerenju listi koja je izašla pred vas časno i pošteno, samostalno, imenom i prezimenom, i koja vam je tražila podršku da zajedno volimo i vodimo ovaj grad, da ga zajedno branimo i da ga zajedno razvijamo. Istrajali ste u podršci Novskoj Listi tokom mukotrpne kampanje i uprkos opasnim neistinama koje su servirali konkurenti u izbornoj trci. Nisu vas pokolebale teške riječi, ni agresivni nastupi, vandalski činovi, ni nekulturni ispadi. Odgovorili ste na sve onako kao i mi, elegantno, novljanski jednim potezom olovke ili pera. Ono što ste vi uradili juče, ulazi u anale izbornih trka. Hvala vam! Trijumfovao je Herceg Novi i tek će da trijumfuje", navodi se u saopštenju Novske Liste.

Oni su dodali da će nastaviti da se borimo za sve koji drugi grad osim ovog nemaju, ali i ne traže.

"Naša ljubav i naša briga znače još asfaltiranih ulica i još parkova, još investicija i još poslova, manje problema a više rješenja. Daćemo sve od sebe da čujemo sva vaša mišljenja i da na terenu zajedno donosimo najbolje odluke za sve mjesne zajednice i sva hercegnovska sela. Neka se veseli Herceg Novi! Zaslužio je! Živio nam! Ovo je naš grad i naš brod! Priča se nastavlja. S ljubavlju, vaša Novska Lista", zaključuje se u saopštenju.

Bonus video: