DPS Budva: Carevićev Izvještaj o radu na jednoj stranici ravan nuli

"Materijal koji nam je dostavljen je samo politički vulgarno motivisan od strane Carevića, sa temama u kojima se on jedino i huka i buka! Prednjači Izvještaj o radu predsjednika, sudije i porotnika Marka Carevića", navodi se u saopštenju

3497 pregleda 10 komentar(a)
DPS Budva, Foto: DPS
DPS Budva, Foto: DPS

Nastavak loše i neozbiljne prakse Skupštine Opštine Budva i dalje traje. Pored mnogih upozorenja i apela, nastavlja se slanje obimnih dopuna dnevnog reda neposredno pred održavanje same sjednice, kazali su iz budvanskog Kluba odbornika Demokratske partije socijalista (DPS).

Kako navode, oni neće prisustvovati sjednicama Skupštine dok se ne prekine sa sadašnjom praksom neozbiljnosti i bezakonja u sazivima i predloženim odlukama.

"Materijal koji nam je dostavljen je samo politički vulgarno motivisan od strane Carevića, sa temama u kojima se on jedino i huka i buka! Prednjači Izvještaj o radu predsjednika, sudije i porotnika Marka Carevića, koji je ravan nuli. Nedostatak vizije razvoja Budve kao turističke metropole ne može se ni očekivati od nekoga kao što je Carević. O tome najbolje govori pregled najznačajnijih projekata i aktivnosti, koji je stao na jednu oskudnu stranicu, a uglavnom se tiče čuvenih asfaltiranja i krpljenja ulica", kazali su iz Kluba odbornika.

Dodaju da da je bilo ikakve vizije razvoja ne bi se 90 odsto Izvještaja o radu predsjednika ticalo legitimne i legalne smjene vlasti, čime, kako tvrde, Carević pokušava da prikrije svoju nesposobnost i nedostojnost da vodi opštinu Budva.

"Sigurni smo da će i bez našeg prisustva “složni” koalicioni partneri imati mnogo tema za prijateljski razgovor. Naravno, sve u interesu grada i građana! Kako su i obećali građanima", zaključuje se u saopštenju.

Bonus video: