"da li su funkcije i obećani partijski poslovi toliko važni..."

SDP Cetinje: GP URA i Demokrate svojom uzdržanošću blokirali izmjene Zakona o Prijestonici

"Na taj način su spriječili da sredstva opredijeljena Cetinju dijelom budu preusmjerena sa kapitalnih investicija na podršku građanima i privredi Cetinja teško pogođenim pandemijom"

5453 pregleda 18 komentar(a)
SDP, Foto: SDP
SDP, Foto: SDP

Građani Cetinja imali su juče priliku da na djelu vide i osjete patriotizam GP URA i Demokrata, kada su svojom uzdržanošću blokirali izmjene Zakona o Prijestonici koje gotovo godinu dana predlaže Socijaldemokratska partija (SDP), navodi se u saopštenju.

"Na taj način su spriječili da sredstva opredijeljena Cetinju dijelom budu preusmjerena sa kapitalnih investicija na podršku građanima i privredi Cetinja teško pogođenim pandemijom", istakli su iz SDP.

Oni dodaju kako su na isti način kako su prethodne godine glasali poslanici DPS-a sada to uradili poslanici GP URA i Demokrata, "stavljajući partijske kalkulacije ispred interesa građanki i građana Cetinja".

"Na kraju, ne možemo a da se ne zapitamo da li su funkcije i obećani partijski poslovi toliko važni da se moraju platiti glasanjem protiv Cetinja i njegovih građana?", navodi se u saopštenju.

Preporučujemo za Vas