URA Cetinje: "Crno na bijelo" će podnijeti amandman na Budžet, obezbijediti sredstva koja Cetinju pripadaju

Iz cetinjske URE su poručili da Prijestonica Cetinje treba da dobije sredstva u iznosu od jedan odsto projektovane vrijednosti budžeta Crne Gore za 2021. godinu, jer bi kako tvrde, sve suprotno od toga bilo nepoštovanje Zakona o Prijestonici

6812 pregleda 107 reakcija 4 komentar(a)
Građanski pokret URA, Foto: Građanski pokret URA
Građanski pokret URA, Foto: Građanski pokret URA

Poslanički klub "Crno na bijelo" podnijeće amandman na Budžet za 2021. godinu kako bi se obezbijedila sredstva koja Zakonom o Prijestonici pripadaju Cetinju, saopštili su danas iz cetinjskog odbora Građanskog pokreta URA. Iz cetinjske URE su poručili da Prijestonica Cetinje treba da dobije sredstva u iznosu od jedan odsto projektovane vrijednosti budžeta Crne Gore za 2021. godinu, jer bi kako tvrde, sve suprotno od toga bilo nepoštovanje Zakona o Prijestonici.

"Razumijevajući komplikovanu finansijsku situaciju, usljed pandemije Covid-19 i zbog propasti prethodne turističke sezone, smatramo da se moraju ostvariti promjene na određenim budžetskim pozicijama kako bi se ispoštovao Zakon o Prijestonici i kako bi Cetinje dobilo garantovanu sumu", zaključili su iz cetinjskog odbora URE.

Bonus video: