Popović: Nema rascjepa u budvanskom PzP

"Istakao sam da treba uraditi sve što je potrebno u cilju da sa prevaziđu nastali problemi u Opštini Budva i ispoštuje cjelokupna izborna volja građana Budve", rekao je Popović

10899 pregleda 8 komentar(a)
Budva, Foto: Shutterstok
Budva, Foto: Shutterstok

Odbornik Pokreta za promjene (PzP) u budvanskom parlamentu Filip Popović koji je danas, uprkos saopštenju te partije da neće prisustvovati, došao na sastanak proširene koalicije koji je organizovao predsjednik Opštine Marko Carević, kazao je da nema rascjepa unutar PzP u Budvi.

“Ovim putem želim da poručim da sam današnjoj koalicionoj sjednici prisustvovao u cilju smirenja tenzija, kao što je napomenuo gospodin Carević. Istakao sam da treba uraditi sve što je potrebno u cilju da sa prevaziđu nastali problemi u Opštini Budva i ispoštuje cjelokupna izborna volja građana Budve", rekao je Popović.

Kako je kazao, svojim pristutvom je želio da da podršku Demokratskom Frontu u cilju prevazilaženja razlika koje postoje u vezi kompletiranja vlasti u Budvi i potpisa koalicionog sporazuma.

"Smatram da svi imamo krivice za trenutnu situaciju koja je nastala u Budvi, sa time imamo i svi odgovornost da ovu situaciju riješimo u korist građana Budve. To dugujemo građanima Budve a i Crne Gore jer moramo pripremljeni dočekati turističku sezonu u Budvi od koje zavisi budućnost ne samo Budve već možemo reći i cijele Države. Ovu priliku koristim da izjavim da je Budvanski odbor PzP-a jedinstven i da će uvjek raditi u interesu građana Budve”, saopštio je Popović Vijestima.

Bonus video: