DPS Mojkovac: Demokrate kao da pate od kolektivne amnezije

"Oni koji su deklarativno za pobjede, a protiv podjela, ne da nisu pobijedili nego su ubjedljivo izgubili"
68 pregleda 25 komentar(a)
DPS logo, Foto: DPS
DPS logo, Foto: DPS
Ažurirano: 30.11.2017. 15:51h

Nakon poraza na lokalnim izborima u Mojkovcu, Demokrate kao da je zahvatila kolektivna amnezija, pa se i ne sjećaju svojih nerealnih obećanja kojim su manipulisali javnim mnjenjem, rekli su iz mojkovačkog odbora Demokratske partije socijalista.

Iz Demokratske Crne Gore su juče kazali da u Mojkovcu bilježe rast od čak 230 odsto, što, kako su istakli, do sada nikome nije pošlo za rukom.

"Ako su "zaboravili", ili ih je stid da se prisjećaju, dužni smo da ih podsjetimo da su nam se slavodobitno hvalili da u Mojkovcu imaju podršku od 30 posto (jun 2017)! Kako se ta nerealna projekcija istopila na na svega 17.1 posto, koliko su osvojili na izborima - pitanje je za Demagoge. Da im sujeta nije dominantna osobina, priznali bi i sebi i biračima da su na ovim izborima u Mojkovcu doživjeli ubjedljiv poraz od koga se još dugo neće oporaviti. Uzalud plaćeni oglasi, i mađioničarski pokušaji da se očigledni debakl pretvori u uspjeh! Oni koji su deklarativno za pobjede, a protiv podjela, ne da nisu pobijedili nego su ubjedljivo izgubili, a ovo malo glasova što su dobili preoteli su od svojih opozicionih kolega, prije svega DF-a i SNP-a. Dakle, pobjeda ni na vidiku, ali zato poraza i podjela na sve strane", navode iz DPS Mojkovac.

Bonus video: