uz malo dobre volje i saradnje

URA, građani, Čistoća i firma "Sigma" očistili i uredili dvorište ispred OŠ “Ilija Kišić” u Zelenici

Obećali su da će nastaviti sa ovakvim akcijama a posebnu zahvalnost izrazili su radnicima “Čistoće” koji su, kako ističu, kamionima transportovali značajnu količinu otpada i zelenila sakupljenog prilikom višesatnog čišćenja i uređenja

3166 pregleda 6 komentar(a)
Sa akcije čišćenja, Foto: URA
Sa akcije čišćenja, Foto: URA

Građani Zelenike u saradnji sa radnicima “Čistoća d.o.o. Herceg Novi”, predstavnicima Adventističke crkve Zelenika, Markom Hajdukovićem ispred firme „Sigma“ i Opštinskim odborom URA Herceg Novi u nedjelju, 16. maja, očistili su dvorište, zasadili zelenilo i uredili fontanu ispred OŠ „Ilija Kišić“ u Zelenici.

„Ova sjajna akcija koja je realizovana na inicijativu mještana Zelenike, najbolje opisuje kako se uz malo dobre volje i saradnjom svih činilaca naše zajednice, može vrlo lako svima učiniti život kvalitetniji i ljepši. Mislimo da se ovakvim akcijama na izuzetno kvalitetan način doprinosi uređenju sredine u kojoj živimo, ali i podizanju ekološke svijesti, kako naših najmlađih sugrađana koji najviše i koriste ovaj prostor, tako i lokalne zajednice u cjelini“, saopštili su organizatori a prenose iz hercegnovske URE.

Obećali su da će nastaviti sa ovakvim akcijama a posebnu zahvalnost izrazili su radnicima “Čistoće” koji su, kako ističu, kamionima transportovali značajnu količinu otpada i zelenila sakupljenog prilikom višesatnog čišćenja i uređenja.