Medojeviću nije sigurna fotelja gradonačelika Mojkovca?

“Pustite čaršijske priče. O tome mogu odlučiti samo organi partije”, kazao je “Vijestima” Medojević, odgovarajući na pitanje da li su tačne informacije prema kojima će karijeru nastaviti u Podgorici
64 pregleda 7 komentar(a)
Mojkovac slavlje DPS, Foto: Zoran Đurić
Mojkovac slavlje DPS, Foto: Zoran Đurić
Ažurirano: 29.11.2017. 18:06h

Stranački organi Demokratske partije socijalista (DPS) uskoro bi trebalo da predlože gradonačelnika Mojkovca, a prema informacijama “Vijesti” nije izvjesno da će na tu funkciju ponovo biti imenovan Dejan Medojević.

Prema tvrdnjama poznavalaca prilika u mojkovačkom DPS-u, aktuelnog gradonačelnika bi na na toj funkciji mogao zamijeniti neko od partijskih drugova, a kao najozbiljniji kandidat se pominje aktuelni direktor Komunalnog preduzeća “Gradac” Ranko Mišnić.

U mojkovačkom DPS-u nijesu mogli ni da potvrde da će Medojević još jedan mandat biti na čelu izvršne vlasti u tom gradu.

“Pustite čaršijske priče. O tome mogu odlučiti samo organi partije”, kazao je “Vijestima” Medojević, odgovarajući na pitanje da li su tačne informacije prema kojima će karijeru nastaviti u Podgorici.

DPS je na lokalnim izborima, sa 18 odbornika, osvojio apsolutnu vlast u Mojkovcu. Predsjednik mojkovačkog odbora DPS-a Dragan Mrdak kazao je da prvi put čuje za mogućnost da Medojevićev nasljednik može biti Mišnić. Prema riječima prvog čovjeka vladajuće stranke u Mojkovcu, na sastancima organa partije vrlo brzo, uz analizu rezultata izbora, biće riječi i o kadrovskim rješenjima.

Mišnić je kazao da je njegova ambicija da i dalje vodi Komunalno preduzeće, u koje je došao kao privatnik.

“To o čemu govorite čuo sam u obliku gradskih glasina. Nekome se dopada nekome ne dopada ta ideja. Sve je u fazi nagađanja. Ja imam svoje radno mjesto, kojim sam zadovoljan. Došao sam u “Gradac” da sa poslovnim iskustvom, koje sam imao, napravim dobre stvari”, kazao je on.

Bonus video: