Milačić: Krećemo u proteste ako se pokuša iseljenje mještana park šume Zagorič

"To Vam obećavamo danas i to nije vezano samo za ove izbore, to će biti vezano, dajem vam riječ, za čitav period koji je pred nama"
139 pregleda 41 komentar(a)
Marko Milačić, park šuma Zagorič, Foto: Prava Crna Gora
Marko Milačić, park šuma Zagorič, Foto: Prava Crna Gora
Ažurirano: 11.05.2018. 17:48h

Sledeći put kada neko od organa, kao danas, dođe ovdje da plaši ove porodica, ovu djecu, ove domaćine, koji su ovdje trideset godina gradili i žele da se riješi ovo pitanje, tog trenutka ćemo krenuti u proteste, u nenasilan otpor na teritoriji Podgorice, kazao je predsjednik Prave Crne Gore, Marko Milačić prilikom posjete mještanima park šume Zagorič.

"To Vam obećavamo danas i to nije vezano samo za ove izbore, to će biti vezano, dajem vam riječ, za čitav period koji je pred nama", kazao je Milačić, navodi se u saopštenju Prave Crne Gore.

On je pozvao i ostale grupe i pojedince sa sličnim problemom, u Podgorici, ali i na teritoriji čitave Crne Gore,da se jave, da se ne boje i da se pobune protiv ovakvih pritisaka na porodicu.

"Ovo što se dešava u park šumi Zagorič je problem koji je mnogo širi od ovog lokaliteta. Ove porodice ovdje dijele sudbinu mnogih grupa, imamo slične grupe i na Kakaritskoj gori, na Ibričevini, i na mnogim drugim mjestima, ne samo u Podgorici, već u čitavoj Crnoj Gori. Odbranom ovih ljudi i ovih porodica, branimo jedan univerzalni princip da se zaštiti porodica u ovoj zemlji, koja je na udaru. Mi ćemo ovih dana i sada pozivam sve slične grupe, sve slične pojednice, koji imaju sličan problem da se ne boje, da zajedno izadjemo, da probijemo strah i da se pobunimo protiv ovih ogromnih pritisaka na porodicu“, istakao je Milačić.

On se zahvalio i rekao da nije prvi put da dolazi tamo.

"Hvala vam puno svima koji ste ovdje došli. Želim da vam dam riječ da će Prava Crna Gora, i ja lično, biti ovdje potpuno uz vas. I ovo nije prvi put da sam ja lično i mnogi od mojih prijatelja ovdje. Meni je ogavno kada vidim da političari dolaze samo prije izbora, i vlast, često i opozicija, Dajem vam riječ da ćemo mi stati i sada i poslije 27og maja u odbranu vaših porodica", zaključio je Milačić.

Bonus video: