Sokić izabran za novog predsjednika DPS Pljevlja

"Članovi Opštinskog odbora su iskazali vjerovanje da je rezultat partije sa prethodnih izbora moguće značajno poboljšati i naglasili da se već vidi nova energija nakon konstituisanja organa partije koja je pokretačka snaga novih pobjeda kako na lokalnom tako i državnom nivou"

6236 pregleda 5 komentar(a)
DPS Pljevlja, Foto: DPS
DPS Pljevlja, Foto: DPS

Dragiša Sokić, aktuelni predsjednik Skupštine opštine (SO) Pljevlja izabran je danas za predsjednika Opštinskog odbora (OO) Demokratske partije socijalista (DPS) Pljevlja.

U saopštenju DPS Pljevlja se navodi da je Sokić na tu funkciju izabran jednoglasno na danas održanoj sjednici OO DPS Pljevlja.

"Članovi Opštinskog odbora su iskazali vjerovanje da je rezultat partije sa prethodnih izbora moguće značajno poboljšati i naglasili da se već vidi nova energija nakon konstituisanja organa partije koja je pokretačka snaga novih pobjeda kako na lokalnom tako i državnom nivou. Zato su jednoglasno podržali izbor novog predsjednika Opštinskog odbora koji je svojim visoko moralnim, ljudskim i stručnim kvalitetima kadar da vodi organizaciju naše partije u Pljevljima", ističe se u saop štenju DPS Pljevlja.

U saopštenju piše i da je Sokić dugogodišnji član više organa DPS, "prepoznat kao neko ko zna da uoči i promoviše strateške pravce razvoja našeg društva, ali nikako ne zaboravljajući interes svakog građanina da živi u modernoj, građanskoj i državi jednakih šansi za sve".

"Bez obzira na trenutnu političku situaciju, pobijediće ideja građanske, antifašističke i evropske Crne Gore, države ravnopravnih pripadnika svih vjera i nacija sa DPS kao glavnim nosiocem ideja i garantom evroatlanskog puta naše države", poručio je Sokić.

Iz DPS Pljevlja su rekli da je sjednici pored članova OO prisustvovao i koordinator ispred Predsjedništva DPS Crne Gore Aleksandar Žurić.