SNP Mojkovac: Za razliku od drugih, ne tražimo sreću u oduzimanju birača opozicionih partnera

"Koristimo priliku da poručimo svim onim političkim subjektima koji su, zarad dobijanja sitnih političkih poena, širili besprizorne laži i poluistine na račun naše partije, da ćemo samo istinom braniti sve ono što je vezano za časno ime naše partije. Mojkovac nam je i nauk i naum"
10 komentar(a)
SNP logo, Foto: Miloš Rudović
SNP logo, Foto: Miloš Rudović
Ažurirano: 28.11.2017. 10:19h

Socijalistička narodna partija nije zadovoljna rezultatom ostvarenim na lokalnim izborima u Mojkovcu.

SNP je na izborima u vedjelju osvojila dva mandata. DPS će u novom lokalnom parlamentu imati većinu - 18 odbornika, Demokratska Crna Gora pet, Demokratski front četiri, Građanski pokret URA i Socijaldemokrate po jednog odbornika.

Iz SNP Mojkovac ističu da su očekivali više i da njihov jedini i isključivi protivnik i dalje ostaje DPS.

"Za razliku od drugih opozicionih partija, koje svoje zadovoljstvo baziraju na trenutnom povećanju mandata, SNP podvlači da ni ubuduće nećemo tražiti sreću u oduzimanju biračkog tijela naših opozicionih partnera, već ćemo davati svoj politički, ljudski, profesionalni i svaki drugi maksimum u pravcu demokratizacije i Mojkovca i Crne Gore, stvaranje neke druge slike i o našem gradu i o našoj državi. Koristimo priliku da poručimo svim onim političkim subjektima koji su, zarad dobijanja sitnih političkih poena, širili besprizorne laži i poluistine na račun naše partije, da ćemo samo istinom braniti sve ono što je vezano za časno ime naše partije. Mojkovac nam je i nauk i naum", navodi se u saopštenju.

Bonus video: