Nikolić: Krivokapića ćemo ostaviti DF-u, da ga tretiraju kako je zaslužio

"I veća Vam kazna i ne treba, sem da što duže ovako pogubljeni, bez autoriteta i integriteta ostanete na mjestu sa koga se uspješno brukate već punih 6 mjeseci"

25760 pregleda 104 reakcija 104 komentar(a)
Miloš Nikolić, Foto: DPS
Miloš Nikolić, Foto: DPS

Siroti Krivokapić kome je ni krivom ni dužnom zapalo da bude premijer, opet je danas pokazao da narodskim riječima rečeno – ne zna gdje udara, saopštio je portparol DPS-a i poslanik u Skupštini Crne Gore Miloš Nikolić.

"Da li je to posljedica neznanja, intelektualne inferiornosti ili odsustva autoriteta, manje je važno, ali ne možemo da ne primijetimo kako se premijer uporno trudi da ga predsjednik države, nekako primijeti", kazao je Nikolić.

Nikolić je naveo da u te napore računaju i Krivokapićev komentar kojim je tumačio zašto je predsjednik "iskoristio svoje ustavno pravo i vratio sporne i antievropske tužilačke zakone Parlamentu".

"Gospodine Krivokapiću, uzalud Vam svi napori, ipak ćemo Vas ostaviti DF-u i Vašoj parlamentarnoj većini da Vas tretiraju baš onako kako ste i zaslužili. To Vam je prava mjera", saopštio je Nikolić.

"I veća Vam kazna i ne treba, sem da što duže ovako pogubljeni, bez autoriteta i integriteta ostanete na mjestu sa koga se uspješno brukate već punih 6 mjeseci", kazao je on.

Bonus video: