Kabinet Đukanovića: Suočavanje sa nazovi pravdom još jedan u nizu propalih pokušaja nasrtanja na predsjednika

Iz kabineta smatraju da suočeni sa okretanjem leđa i osjećanjem stida koji javno iskazuju dojučerašnje partijske kolege i koalicioni partneri, hrabre sebe i članove Vlade, iznoseći najgnusnije neistine o Đukanoviću

7388 pregleda 18 komentar(a)
Foto: Predsjednik.me
Foto: Predsjednik.me

Suočavanje sa nazovi pravdom koju promoviše potpredsjednik Vlade, podržavajući izjave posrnulog premijera, samo je još jedan u nizu propalih pokušaja da besprizornim nasrtajima na Predsjednika Crne Gore daju sebi na važnosti, saopšteno je iz kabineta predsjednika Crne Gore Mila Đukanovića.

Iz kabineta smatraju da suočeni sa okretanjem leđa i osjećanjem stida koji javno iskazuju dojučerašnje partijske kolege i koalicioni partneri, hrabre sebe i članove Vlade, iznoseći najgnusnije neistine o Đukanoviću.

"Ukazujemo da je Predsjednik poštujući Ustav dao jasne i argumentovane razloge zašto nije potpisao Zakon o izmjenama i dopunama Zakona o Državnom tužilaštvu, na prvo čitanje. U skladu sa ustavnom procedurom skrenuo je pažnju donosiocima odluka da ne poštuju osnovne principe podjele vlasti, da ignorišu mišljenje Venecijanske komisije i suštinski zaustavljaju Crnu Goru na evropskom putu. Time je pokazao domaćoj i međunarodnoj javnosti s kakvim problemima se danas suočava Crna Gora u svom demokratskom razvoju", navodi se u njihovom saopštenju.

Istakli su da mizerne optužbe premijera i vicepremijera upućene lično predsjedniku Crne Gore ne zaslužuju komentar, osim što ostaju kao sramotna mrlja na obrazu slučajnih prolaznika na čelu izvršne vlasti u našoj zemlji.

Bonus video: