Savjet mladih DPS: Demokrate bile protiv gradnje hidroelektrana, a sada su za

"Još jednim mijenjanjem svog stava, Demokrate su potvrdile svoj manir da stav iz opozicije, ne zadržavaju kad postanu dio vlasti. Njihovi opozicioni stavovi su očigledno bile oportunističke floskule, koje služe za jeftino pridobijanje glasača, koje iznevjere istog momenta kad se dočepaju fotelja", navodi se u njihovom saopštenju

3093 pregleda 7 komentar(a)
Ilustracija, Foto: DPS
Ilustracija, Foto: DPS

Demokrate su kao opozicija bili protiv gradnje hidroelektrana i o tome su besomučno govorili na svojim konferencijama, ali sada kao dio vlasti još jednom su promijenili svoj stav i mišljenje, saopštili su iz Savjeta mladih Demokratske partije socijalista (DPS).

Pojasnili su da je njihov "partijski uhljeb" na direktorsko mjesto u EPCG Nikola Rovčanin, zatražio da se elektrana u Otilovićima izuzme iz zabrane gradnje.

Kako kažu, to ne bi bilo čudno da riječi ne dolaze iz partije koja je zdušno i izričito bila protiv gradnje hidroelektrana širom Crne Gore.

Iz Savjeta mladih DPS-a su kazali da su pred lokalne izbore u Pljevljima Demokrate Otilovićko jezero smatrali "draguljem" i "velikom šansom za turizam grada", govorili da je "priroda darovala bogatstvo i njegovi potencijali nijesu dovoljno iskorišćeni", najavljivali idejna rješenja za valorizaciju turističkih potencijala ovog kraja. Ali sva ta deklarativna partijska zalaganja Rovčanin je danas pogazio.

"Još jednim mijenjanjem svog stava, Demokrate su potvrdile svoj manir da stav iz opozicije, ne zadržavaju kad postanu dio vlasti. Njihovi opozicioni stavovi su očigledno bile oportunističke floskule, koje služe za jeftino pridobijanje glasača, koje iznevjere istog momenta kad se dočepaju fotelja", navodi se u njihovom saopštenju.

Bonus video: