SD: Dokazali smo da zavrjeđujemo sve veću podršku građana

I ovi izbori su, smatraju iz Socijaldemokrata, potvrdili da ta partija predstavlja ozbiljan politički subjekt
9 komentar(a)
Socijaldemokrate, SD, Foto: Socijaldemokrate Crne Gore
Socijaldemokrate, SD, Foto: Socijaldemokrate Crne Gore
Ažurirano: 27.11.2017. 15:51h

Nakon juče održanih lokalnih izbora u Petnjici, Cetinju, Mojkovcu i Tuzima, jedno je sigurno - Socijaldemokrate nezaustavljivo rastu, smatraju iz te partije.

"Kao dosljedni ljudi, ljudi od riječi, obistinilo se ono što smo govorili tokom predizborne kampanje - u svim ovim sredinama smo ušli u lokalni parlament i ostvarili smo značajan rast podrške u odnosu na rezultate sa parlamentarnih izbora. A brojke su neumoljive. Na Cetinju smo osvojili oko 60% više glasova u odnosu na parlamentarne izbore, a u Petnjici oko 55% više glasova, što znači da u lokalnim parlamentima u ovim opštinama imamo duplo više mandata. U Mojkovcu taj rast iznosi oko 50%, a u Tuzima preko 40%, čime smo u tim sredinama zavrijedili parlamentarni status," stoji u saopštenju SD-a.

Kako navode, i ovi izbori su potvrdili da Socijaldemokrate predstavljaju ozbiljan politički subjekt, koji iz dana u dan, od izbora do izbora, zavrjeđuje sve veću podršku građana širom Crne Gore.

"Želimo da se zahvalimo svim našim biračima koji su nas podržali i prepoznali kao nosioce istinske socijaldemokratske ideje, kao i svim našim aktivistima koji su uložili nesebičan trud da bi postigli ovaj rezultat", zaključuju iz Socijaldemokrata.

Bonus video: