"POVEĆANO POVJERENJE GRAĐANA"

DPS: Očekivano, ubjedljivi smo pobjednici izbora

"Sjajni rezultati koje je Demokratska partija socijalista Crne Gore ostvarila na današnjim izborima, biće snažan vjetar u leđa našoj partiji, posebno vrijednim ljudima iz partijske mreže, uoči predsjedničkih i lokalnih izbora koji će biti održani na proljeće 2018. godine"
113 pregleda 8 komentar(a)
DPS Cetinje, Foto: Filip Roganović
DPS Cetinje, Foto: Filip Roganović
Ažurirano: 26.11.2017. 22:38h

Demokratska partija socijalista Crne Gore saopštila je da su "očekivano, ubjedljivi pobjednik današnjih lokalnih izbora u Mojkovcu, Petnjici, Tuzima i na Cetinju".

"DPS je u Mojkovcu ostvarila apsolutnu pobjedu i najbolji rezultat u odnosu na sve dosadašnje izbore, a u Petnjici je takođe apsolutna pobjeda DPS-a potvrdila rast rejtinga naše partije. Pobjedom u crnogorskoj Prijestonici potvrđen je kontinuitet državotvorne politike naše partije i povjerenje Cetinjana u DPS. Prijestonica se nije pokolebala, neće se pokolebati ni Crna Gora. Pobjeda i rast broja mandata koje je DPS osvojila u Tuzima, sa dosadašnjih sedam na novoosvojenih 16, svjedoče o povjerenju građana Malesije u politiku DPS-a", navodi se u saopštenju DPS-a.

Dodaju da pobjede "imaju još veći značaj kada se ima u vidu atmosfera tenzija i stalnih incidenata koje je izazivala opozicija tokom kampanje".

"Ali i tokom samog izbornog dana, u pokušaju da mimo volje građana i mimo zakona i izbornih pravila dođu do boljeg rezultata nego što im građani dodjeljuju. Pokazalo se da se samo odgovornom politikom i domaćinskim odnosom prema upravljanju opštinama može doći do apsolutne pobjede i povećanja povjerenja građana u politiku koju predstavljamo. Sjajni rezultati koje je Demokratska partija socijalista Crne Gore ostvarila na današnjim izborima, biće snažan vjetar u leđa našoj partiji, posebno vrijednim ljudima iz partijske mreže, uoči predsjedničkih i lokalnih izbora koji će biti održani na proljeće 2018. godine", navodi se u saopštenju DPS.

Preporučujemo za Vas