DPS: Organizovanim kriminalnim grupama na Cetinju rukovode Krapović i Abazović

"Krapović i Abazović su tokom današnjeg izbornog dana viđeni na nekoliko lokacija po Cetinju, gdje su u pratnji aktivista svojih partija dogovarali dalju organizaciju za izazivanje incidenata", saopšteno je iz DPS
53 pregleda 43 komentar(a)
DPS logo, Foto: DPS
DPS logo, Foto: DPS
Ažurirano: 26.11.2017. 19:16h

Demokratska partija socijalista optužila je gradonačelnika Budve Dragana Krapovića i poslanika Građanskog pokreta URA Dritana Abazovića da rukovode "organizovanim kriminalnim grupama na Cetinju".

"Očigledno je da organizovanim kriminalnim grupama opozicije na Cetinju rukovode predsjednik Opštine Budva iz Demokrata Dragan Krapović i predsjednik GP URA Dritan Abazović, uz pozadinsku logistiku Alekse Bečića. Krapović i Abazović su tokom današnjeg izbornog dana viđeni na nekoliko lokacija po Cetinju, gdje su u pratnji aktivista svojih partija dogovarali dalju organizaciju za izazivanje incidenata", saopšteno je iz DPS.

Navode da bi Demokrate trebale da objasne zašto je Krapović "direktno uključen u izbore na Cetinju".

"Kada se to ne tiče opštine kojom upravlja. Podsjećamo da je je Krapović izazivao incidente u Budvi i tokom parlamentarnih izbora 16. oktobra 2016. godine, kada je nasilno upadao u štabove DPS u Budvi i fizički nasrtao na naše aktiviste", saopšteno je iz DPS.

Bonus video: