Škrelja potpredsjednik SO Ulcinj, Čapuni kao Aleksandra Vuković

Odbornici su većinom glasova razriješili upravna tijela gotovo svih javnih preduzeća izuzev Savjeta Radio Televizije Ulcinj

8876 pregleda 13 komentar(a)
Škrelja, Foto: Luka Zeković
Škrelja, Foto: Luka Zeković

Odbornik Demokratske partije socijalista (DPS) Ljuiđ Škrelja novi je potpredsjednik Skupštine opštine (SO) Ulcinj, odlučeno je juče na sjednici lokalnog parlamenta.

Odbornici su većinom glasova razriješili upravna tijela gotovo svih javnih preduzeća izuzev Savjeta Radio Televizije Ulcinj, za šta je predsjednik SO Hadži Sulejmani tražio pravno tumačenje, pa je ta tačka dnevnog reda odložena.

Odbornik Force Ilir Čapuni osvrnuo se na smjene kadrova te partije nakon izlaska iz vladajuće koalicije, ocijenivši da su one nezakonite i da će Opština Ulcinj zbog toga trpjeti štetu.

„Opštinu Ulcinj i njena javna preduzeća potopio je cunami šićardžijskog pokreta čiji su direktni izvršitelji predsjednik Skupštine Hadži Sulejmani i Luiđ Škrelja. Na djelu je razgradnja profesionalnog, poštenog i kulturnog bića ulcinjske administracije, promjena identiteta, zaokret udesno koji će nas uvesti u administrativni ambis", istakao je Čapuni, čitajući modifikovanu verziju govora poslanice Aleksandre Vuković, koja se obraćala ministarki Vesni Bratić u vezi smjena u školsko-obrazovnom sistemu.

„Odluke koje se ovdje usvajaju su staljinističke, a vi ste ultra slabići i treba da vas bude sram što se junačite nad ljudima koji su radili svoj posao pošteno“, poručio je Čapuni odbornicima vladajuće većine.

Bonus video: