Incident u Mojkovcu: Funkcioneri DF htjeli u štab DPS, vrijeđanje sa bratom Markovića?

Poslanici Milutin Đukanović, Milun Zogović i Janko Vučinić su tražili da policija pretrese objekat jer sumnjaju da se u njemu vrši kupovina glasova, ali, kako navode policija nije reagovala
71 pregleda 0 komentar(a)
Mojkovac izbori, Foto: Izborni štab DF
Mojkovac izbori, Foto: Izborni štab DF
Ažurirano: 26.11.2017. 17:17h

U Mojkovcu je došlo do razmjene uvreda između funkcionera Demokratskog fronta i osoba u objektu za kog u DF tvrde se radi o štabu Demokratske partije socijalista.

Iz DF su "Vijestima" kazali da su u Podbišću otkrili štab DPS iz kog se dijele pare i da su pokušali da uđu, ali da ga obezbjeđuje policije.

Poslanici Milutin Đukanović, Milun Zogović i Janko Vučinić su tražili da policija pretrese objekat jer sumnjaju da se u njemu vrši kupovina glasova, ali, kako navode policija nije reagovala.

Đukanović je "Vijestima" kazao da je u međuvremenu došlo do razmjene uvreda između aktivista DF i osoba u objektu, među kojima su bili Radoje Marković, brat Duška Markovića i i Slavenko Blažević, predsjednik SO Mojkovac.

U blizini staklorezačke radnje u Podbišću gdje je, kako su tvrdili iz opozicije bio štab DPS, i gdje je navodno dijeljen novac ekipa "Vijesti" je zatekla dva vozila MK CG 021 i MK CG 040.

Pored vozila je bilo desetak policajaca.

Po dolasku novinara policajci su ušli u vozila i udaljili se.

U blizini staklorezačke radnje sada nema nikoga.

Bonus video: