URA: RTCG da objavi snimak i razotkrije laži DPS-a

Iz GP URA tvrde da je ukupan verbalni sukob nakon završne debate započeo Aleksandar Bogdanović
193 pregleda 32 komentar(a)
Građanski pokret URA logo, Foto: Građanski pokret URA
Građanski pokret URA logo, Foto: Građanski pokret URA
Ažurirano: 25.11.2017. 17:47h

Građanski pokret URA pozvao je Radio televiziju Crne Gore (RTCG), koja je bila domaćin jučerašnje završne debate, da objavi video snimak sa svojih nadzornih kamera i razotkrije “brutalne laži Demokratske partije socijalista (DPS)", koja tvrdi da je kandidat za gradonačelnika Prijestonice Filip Adžić napao aktuelnog gradonačelnika Aleksandra Bogdanovića.

“Objavite video snimak, pa da čitava crnogorska i cetinjska javnost vidi razmjeru nadrealnih laži DPS-a, koji izmišljanjem sukoba želi da opravda svoje nasilničke poduhvate i djelovanje lokalnih i državnih kriminalaca kojima upravljaju. URA se neće spuštati na taj nivo”, kazali su u GP URA.

Iz DPS-a kažu da u GP URA "znaju odlično što se dešavalo u i ispred zgrade RTCG i ko je što započeo", samo što zaboravljaju da nijesu bili sami u trenutku kada su izazvali incident.

Iz GP URA tvrde da je ukupan verbalni sukob nakon završne debate započeo upravo Aleksandar Bogdanović, koji je, kako su kazali, uputio čitav niz uvreda na račun kandidata za gradonačelnika Prijestonice Filipa Adžića, ali su kazali da su sve druge tvrdnje Demokratske partije socijalista (DPS) "najobičnije laži."

DPS je ranije kazao da su kandidat za gradonačelnika Prijestonice Filip Adžić i kandidat za odbornika Danilo Mrvaljević fizički nasrnuli na Aleksandra Bogdanovića, a da su ostali učesnici debate spriječili fizički sukob.

URA je takve tvrdnje nazvala "bezočnim lažima" i pozvala RTCG da objavi video snimak, koji bi "najbolje demantovao kriminalni DPS".

Bonus video: