URA: DPS najbezočnijim lažima skreće pažnju sa sopstvenih nasilničkih potpisa

“Verbalno prepucavanje, van kojeg nije bilo nikakvih izmišljenih i lažno pripisanih sukoba, inicirao je upravo Aleksandar Bogdanović, koji je jedva smogao snage da se pojavi na posljednjoj – a za njega prvoj, predizbornoj debati. U očiglednom nedostatku argumenata, odlučio je da svoju nervozu ispolji nakon emisije, valjda pokušavajući da ispadne žrtva i da na taj način pokupi poneki jeftini poen. Mi se na taj nivo ne spuštamo, ostavljamo ga Vama i Vašim kriminalnim krugovima, koji prebijaju poslanike i podmeću najprizemnije laži“
41 komentar(a)
Građanski pokret URA logo, Foto: Građanski pokret URA
Građanski pokret URA logo, Foto: Građanski pokret URA
Ažurirano: 25.11.2017. 13:48h

Stara je praksa Demokratske partije socijalista (DPS) i njenih udbaških struktura, da izmišljanjem najbezočnijih laži i nepostojećih konstrukcija, skreću pažnju sa sopstvenih nasilničkih “potpisa“, prepoznatljivih još od devedesetih godina, kada su istim represivnim metodama šikanirali članove i funkcionere Liberalnog saveza Crne Gore (LSCG), kazali su u Građanskom pokretu URA.

U pokretu URA su optužbe DPS-a da je “kandidat za gradonačelnika Prijestonice Filip Adžić verbalno napao aktuelnog gradonačelnika Aleksandra Bogdanovića” nazvali smiješnim i neozbiljnim, ali i pozvali predstavnike DPS-a “da iskoriste sva pravna sredstva i pokušaju dokazati sopstvenu glupost“.

“Verbalno prepucavanje, van kojeg nije bilo nikakvih izmišljenih i lažno pripisanih sukoba, inicirao je upravo Aleksandar Bogdanović, koji je jedva smogao snage da se pojavi na posljednjoj – a za njega prvoj, predizbornoj debati. U očiglednom nedostatku argumenata, odlučio je da svoju nervozu ispolji nakon emisije, valjda pokušavajući da ispadne žrtva i da na taj način pokupi poneki jeftini poen. Mi se na taj nivo ne spuštamo, ostavljamo ga Vama i Vašim kriminalnim krugovima, koji prebijaju poslanike i podmeću najprizemnije laži“, ukazali su u pokretu URA.

Oni su pozvali DPS da, kada već drži sve poluge tužilačke i sudske moći, podnese krivičnu prijavu protiv Filipa Adžića i na sudu pokuša dokazati neosnovane tvrdnje.

“Međutim, svima je jasno da su u pitanju najobičnije gluposti. Kada ih je URA satjerala u ćošak i kada im je raskrinkala sve afere, onda krenu izmišljati najprizemnije laži, ne bi li od sebe – kao jedinih nasilnika, napravili žrtve. To je neozbiljno i smiješno". podsjetili su u Građanskom pokretu URA.

Bonus video: