DPS Mojkovac: Politička egzistencija naših protivnika prolazna je kao izborna ćutnja

"Dok predstavnici samozvanih najjačih opozicionih partija (a mnogo ih je) imaju nasušnu potrebu za samoafirmacijom i naglašavanjem svojih unutar-partijskih funkcija i uloga, mi u DPS jedinstveno i predano radimo na realizaciji i planiranju budućih infrastrukturnih projekata"
36 komentar(a)
DPS logo, Foto: DPS
DPS logo, Foto: DPS
Ažurirano: 24.11.2017. 15:12h

Kada jedna politika ekološku crnu tačku pretvori u razvojnu priliku, to je rezultat posvećenog rada i držanja riječi, a ne demagogije i prodavanja magle, kazali su iz Opštinskog odbora Demokratske partije socijalista u Mojkovcu, u susret izborima u toj Opštini.

"Dok predstavnici samozvanih najjačih opozicionih partija (a mnogo ih je) imaju nasušnu potrebu za samoafirmacijom i naglašavanjem svojih unutar-partijskih funkcija i uloga, mi u DPS jedinstveno i predano radimo na realizaciji i planiranju budućih infrastrukturnih projekata. Kada jedna politika ekološku crnu tačku pretvori u razvojnu priliku, to je rezultat posvećenog rada i držanja riječi, a ne demagogije i prodavanja magle. Nema boljeg primjera za to od nekadašnjeg Jalovišta koje je ovovremeno svjedočanstvo našeg pregalaštva, a njihove neumitne kratkotrajnosti", navode iz OO DPS Mojkovac.

Oni podsjećaju da je, na lokalitetu između naselja i desne obale Tare, Jalovište zauzimalo površinu od oko 19 hektara na kojoj je bilo odloženo oko dva miliona metara kubnih opasnog jalovinskog materijala.

"Danas, nakon utrošenih skoro 11 miliona eura, dobrog planiranja i predanog rada, Mojkovac ima površinu od 19 hektara u centralnom gradskom području, koja predstavlja razvojni potencijal, i postojećim rekreativnim sadržajima doprinosi boljem kvalitetu života. Politička egzistencija naših protivnika prolazna je kao predstojeća izborna ćutnja, koja im u vrijeme izbora uvijek dobro dođe – jer nemaju ništa pametno reći, a ni ponuditi. Demokratska partija socijalista je jedina koja je pokazala da je naša riječ naša snaga, a naše jedinstvo – od vrha do opštinskih odbora – ono što će ih uvijek, i iznova pobjeđivati", zaključuju iz mojkovačkog odbora DPS-a.

Bonus video: