Joksimović imenovana za Bečićevu savjetnicu

"Dubravka Joksimović rođena je 5.4.1994. godine u Beranama, gdje je stekla osnovno i srednje obrazovanje, u gimnaziji "Panto Mališić". Diplomu postdiplomskih specijalističkih studija stekla je na Fakultetu političkih nauka Univerziteta Crne Gore u Podgorici, smjer Novinarstvo. Tokom studija je pohađala brojne obuke, a prakse i radni angažman obavljala je u više štampanih i elektronskih crnogorskih medija"

11338 pregleda 434 reakcija 31 komentar(a)
Joksimović, Foto: Skupština Crne Gore
Joksimović, Foto: Skupština Crne Gore

Dubravka Joksimović, diplomirana politikološkinja imenovana je za savjetnicu predsjednika Skupštine Crne Gore Alekse Bečića, saopšteno je danas iz Skupštine Crne Gore.

U saopštenju se navodi da je Joksimović na tu poziciju imenovao Administrativni odbor na predlog Bečića na juče održanoj sjednici.

"Dubravka Joksimović rođena je 5.4.1994. godine u Beranama, gdje je stekla osnovno i srednje obrazovanje, u gimnaziji "Panto Mališić". Diplomu postdiplomskih specijalističkih studija stekla je na Fakultetu političkih nauka Univerziteta Crne Gore u Podgorici, smjer Novinarstvo. Tokom studija je pohađala brojne obuke, a prakse i radni angažman obavljala je u više štampanih i elektronskih crnogorskih medija", ističe se u saopštenju.

Iz Skupštine Crne Gore su kazali i da je Jokismović bila radno angažovana u kompaniji "Dukley Gardens".

"Pohađala je brojne konferencije, seminare i projekte, od kojih se izdvaja projekat Evropske Unije, ERASMUS+ - Unapređenje omladinskog preduzetništva u sektoru turizma u Crnoj Gori i Srbiji. Jedna je od autora Strategije za mlade Opštine Budva 2018-2021. Učestvovala je na interšip programu u Sjedinjenim američkim državama, u trajanju od 15 mjeseci, organizovanog od strane "American Hospitality Academy". Tečno govori engleski, a služi se i njemačkim jezikom", zaključuje se u saopštenju.

Bonus video: