Knežević: Krivokapić 28. avgusta osniva Demohrišćansku stranku

"Očigledno je da je ekspertska vlada bila lansirna rampa za formiranje političkog subjekta u kojem će biti premijer da li kao predsjednik ili možda kao osnivač", kazao je Knežević

42270 pregleda 201 reakcija 201 komentar(a)
Knežević, Foto: Boris Pejović
Knežević, Foto: Boris Pejović

Poslanik Demokratskog fronta Milan Knežević kazao je da će 28. avgusta na Veliku gospojinu predsjednik Vlade Crne Gore Zdravko Krivokapić oformiti Demohrišćansku stranku.

“Za Veliku gospojinu, 28.avgusta, njegov pokret "Ne damo Crnu Goru", prerašće u Demohrišćansku stranku. Očigledno je da je ekspertska vlada bila lansirna rampa za formiranje političkog subjekta u kojem će biti premijer da li kao predsjednik ili možda kao osnivač, a na njenom čelu Milojko Spajić”, rekao je Knežević na Prvoj televiziji.

Knežević je kazao da u prilog toj informaciji ide i činjenica da je pokret na čijem je čelu bio premijer, učestvovao na izborima u Nikšiću i Herceg Novom, gdje je dobio po jedan mandat.

“To je neka, u ovom trenutku realna poltička snaga, ali dok se ne izmjeri sa strankom Alekse Bečića teško možemo procijeniti da li je to realno političko uporište premijera Krivokapića”, naveo je Knežević.

Bonus video: