SNP Mojkovac: Bili smo žrtva napada u kojima nas nisu štedjeli, "udarali su ispod pojasa"

"Iskreno se nadamo da su konačno svi shvatili da SNP-u ne mogu nauditi, te da samo rade uzaludan posao. SNP je sve vrijeme predizborne kampanje proveo među ljudima, upoznao se sa njihovim problemima, jer je razgovor sa građanima jedini način da zajedničkim snagama dođemo do rezultata"
58 pregleda 34 komentar(a)
SNP logo, Foto: Miloš Rudović
SNP logo, Foto: Miloš Rudović
Ažurirano: 24.11.2017. 12:13h

Bili smo žrtva napada u kojima nas nisu štedjeli, "udarali su ispod pojasa" sa izmišljotinama, proizvoljnim poluinformacijama i lažima, saopšteno je iz Opštinskog odbora (OO) Socijalističke narodne partije (SNP) Mojkovac.

"Iskreno se nadamo da su konačno svi shvatili da SNP-u ne mogu nauditi, te da samo rade uzaludan posao. SNP je sve vrijeme predizborne kampanje proveo među ljudima, upoznao se sa njihovim problemima, jer je razgovor sa građanima jedini način da zajedničkim snagama dođemo do rezultata. SNP vas poziva da u nedjelju izađete na izbore i izaberete ljude koji će predstavljati sve vas. Nemojte propustiti ovu priliku i nemojte zbog toga da vam bude žao naredne četiri godine. Tek tada je naredna šansa. U nedjelju imate priliku da nagradite one koji imaju jasan plan i program da naredne četiri godine donose odluke u vaše ime, kao što imate priliku da kaznite one koji su vam davali lažna obećanja", kazali su iz SNP Mojkovac.

U saopštenju se dodaje da SNP očekuje podršku svog članstva i simpatizera, glasača za koje navode da su umorni i nezadovoljni dosadašnjim načinom rada i funkcionisanja opštine, ali i svih onih koji ih poznaju i koji su prepoznali njihovo poštenje i volju za radom i razvojem Mojkovca.

"SNP u svom programu nudi samo realna rješenja, koja zadržavaju mlade ljude u našem gradu, rješenja koja će učiniti život u našoj opštini boljim. Naši sugrađani nas znaju kao poštene ljude, ljude bez afera, ljude koji su dokazali da obraz nema cijenu, i svojim primjerom pokazali da se može istovremeno biti na vlasti i raditi u interesu svih građana", zaključuje se u saopštenju SNP Mojkovac.

Bonus video: