ponovio kritike na račun popovića

Rađenović pozvao birače LP u tri opštine da podrže SDP i URA

Liberalna partija učestvuje samo na izborima na Cetinju, gdje je u savezu sa Socijalističkom narodnom partijom (SNP). Rađenović je ponovio kritike na račun predsjednika LP-a Andrije Popovića, navodeći da je kriv za loš politički rejting partije
128 pregleda 13 komentar(a)
Blažo Rađenović, Foto: Filip Roganović
Blažo Rađenović, Foto: Filip Roganović
Ažurirano: 24.11.2017. 07:08h

Predsjednik budvanskog odbora Liberalne partije (LP) Blažo Rađenović pozvao je članove u Mojkovcu, Petnjici i Tuzima da na izborima podrže Socijaldemokratsku partiju (SDP) i građanski pokret URA. 

“Imajući u vidu činjenicu da Liberalna partija ne izlazi na izbore u Mojkovcu, Petnjici i Gradskoj opštini Tuzi, a imajući obavezu prema biračima iz tih  opština  koji su kažnjeni nesposobnim odnosom rukovodstva partije, pozivamo birače  da podrže izborne liste SDP-a i URA”, navodi se u pozivu Rađenovića.

Liberalna partija učestvuje samo na izborima na Cetinju, gdje je u savezu sa Socijalističkom narodnom partijom (SNP).

Rađenović je ponovio kritike na račun predsjednika LP-a Andrije Popovića, navodeći da je kriv za loš politički rejting partije. 

Rađenović je kao kandidat za lidera Liberalne partije  na nedavnoj stranačkoj konferenciji izgubio od Popovića. Aktuelni lider stranke tada je osvojio 70, dok je Rađenović imao 38 glasova.

On je nakon konferencije poručio da se nastavlja centralizacija partije, ističući da neće pripadati  politici koju zagovara Popović. Rađenović je nedavno najavio da će sa grupom predsjednika opštinskih odbora formirati novu partiju.

Preporučujemo za Vas