Popović: BS uvijek djelovala u najboljem interesu Crne Gore

"Uvjeren sam da će Vaš izbor i buduće liderstvo voditi vašu stranku samo naprijed te da će BS, us novi politički zamah, ostati jedan od ključnih političkih faktora u Crnoj Gori", kazao je Popović

3087 pregleda 14 komentar(a)
Popović, Foto: Liberalna partija
Popović, Foto: Liberalna partija

Predsjednik Liberalne partije Andrija Popović čestitao je Bošnjačkoj stranci na uspješno održanom stranačkom kongresu, a Ervinu Ibrahimoviću na izboru za predsjednika te stranke.

"Uvjeren sam da će Vaš izbor i buduće liderstvo voditi vašu stranku samo naprijed te da će BS, us novi politički zamah, ostati jedan od ključnih političkih faktora u Crnoj Gori", saopštio je Popović.

Podsjetio je da Liberalna partija i Bošnjačka stranka blisko sarađuju od samog početka političkog djelovanja, a da su ciljevi i ideali dvije stranke identični - građanska i suverena država, jednaka prava za sve njene građane i poboljšanje kvaliteta života svih uz ujednačen regionalni razvoj.

"Vaše političko djelovanje na kvalitetan način doprinosi ostvarenju i očuvanju ovakvih ideala u društvu. Vama i novom rukovodstvu želim mnogo uspjeha u daljem radu, ubijeđen, da će on kao i uvijek biti u najboljem interesu, ne samo bošnjačkog naroda nego i države i svih građana Crne Gore", zaključio je Popović.

Bonus video: