"datum izabran simbolično"

URA: Kongres 4. jula na Velikoj plaži u Ulcinju, izabraće se novo rukovodstvo, predsjednik...

"Predsjednik URE Dritan Abazović ranije je najavio reorganizaciju partije, nove kadrove u rukovodstvu, kao i jasnija programska određenja koja će biti usklađena sa zelenim evropskim politikama kao najbrže rastućoj političkoj snazi u Evropi"

5336 pregleda 6 komentar(a)
GP URA (Ilustracija), Foto: Građanski pokret URA
GP URA (Ilustracija), Foto: Građanski pokret URA

Treći redovni kongres Građanskog pokreta URA zakazan je za 4. jul, a rukovodstvo te partije odlučilo je da se taj događaj održi na Velikoj plaži u Ulcinju, na terasi hotela Otrant, saopšteno je danas iz te partije.

"Na ovom kongresu biće izabrano novo rukovodstvo partije, predsjednik i potpredsjednici, te usvojeni program i statut stranke", ističe se u saopštenju GP URA. Oni navode da je 4. jul izabran simbolično, kao datum koji se obilježavao kao Dan borca, u čast donošenja odluke o podizanju ustanka širom okupirane Jugoslavije, s ciljem da se ukaže na antifašizam kao jasnu determinantu savremene Crne Gore.

"Predsjednik URE Dritan Abazović ranije je najavio reorganizaciju partije, nove kadrove u rukovodstvu, kao i jasnija programska određenja koja će biti usklađena sa zelenim evropskim politikama kao najbrže rastućoj političkoj snazi u Evropi", zaključuje se u saopštenju.

Preporučujemo za Vas