Abazović čestitao Benetu, Lapidu i Gancu: Uvjeren sam da će Crna Gora i Izrael nastaviti kvalitetnu saradnju

Potpredsjednik Vlade se zahvalio na pomoći koju je Izrael tokom pandemije virusa COVID-19 uputio crnogorskom zdravstvenom sistemu, što je, kako je istakao, najbolja potvrda prijateljskih odnosa dvije države

2219 pregleda 0 komentar(a)
Abazović, Foto: Vlada Crne Gore
Abazović, Foto: Vlada Crne Gore

Potpredsjednik Vlade Crne Gore Dritan Abazović čestitao je premijeru Izraela Naftaliju Benetu, zamjeniku premijera Jairu Lapidu i ministru odbrane Beniju Gancu imenovanje na te funkcije i poželio im uspjeh u obavljanju dužnosti, saopšteno je danas iz Vlade.

"Uvjeren sam da će Crna Gora i Izrael nastaviti kvalitetnu saradnju i unaprijediti odnose u mnogim oblastima, kao što su sistem sigurnosti, ekonomija, turizam, energetika, savremene tehnologije", navodi se u čestitkama.

Abazović je naglasio da je uvjeren da će novoizabrana Vlada Izraela raditi na uspostavljanju mira, afirmaciji dijaloga, jer je, kako je naveo, siguran da se "samo u takvim uslovima može ostvariti prosperitet države i dobrobit za sve građane Izraela".

Potpredsjednik Vlade se zahvalio na pomoći koju je Izrael tokom pandemije virusa COVID-19 uputio crnogorskom zdravstvenom sistemu, što je, kako je istakao, najbolja potvrda prijateljskih odnosa dvije države.

"U to ime, želim još jednom da Vam čestitam stupanje na dužnost i poželim svu sreću u daljem radu", zaključuje se u čestitkama Abazovića.

Bonus video: