"UGLEDAJU SE NA PARTIJSKE DRUGOVE IZ MOJKOVCA I CETINJA"

Cvetković: DPS Kolašin kreće sa novom rundom nepotpisanih i neistinitih saopštenja

On je dodao da "rješenje nije da nepotpisani saopštavate neistine, nego da prestanete sa neistinama."
55 pregleda 6 komentar(a)
Balša Cvetković, Foto: SDP
Balša Cvetković, Foto: SDP
Ažurirano: 23.11.2017. 17:00h

Član Predsjedništva Foruma mladih SDP Crne Gore Balša Cvetković kazao je da "ugledajući se na svoje partijske drugove iz Mojkovca i Cetinja DPS Kolašin kreće sa novom rundom nepotpisanih i neistinitih saopštenja."

On je reagovao na saopštenje DPS Kolašin "ne dozvolite da na vlast dođu ljudi koji će dovesti do ekonomske sunovrati vaš grad".

"Ugledajući se na svoje partijske drugove iz Mojkovca i Cetinja DPS Kolašin kreće sa novom rundom nepotpisanih i neistinitih saopštenja. Kao i u prethodnom saopštenju OO DPS Mojkovac u ovom su više rekli o sebi samima nego o bilo kome drugom. Zamislite šta jedna partija misli o sebi kada je nečiji najveći moralni deficit to što je navodno bio podržavalac DPS-a. Ne čudi to, jer o njima su sve rekli njihovi partijski drugovi iz Mojkovca, optuživši ih da su zadužili Opštinu Kolašin za 5.7 miliona eura. Posle takve optužbe logično je da o sebi nemaju visoko mišljenje. Ne bih imao ni ja, da sam stvarno bio član DPS-a", kazao je Cvetković.

On je dodao da "rješenje nije da nepotpisani saopštavate neistine, nego da prestanete sa neistinama."

"Znam da ne možete prežaliti što vam je zabranjen pristup šerpi u „Vodenici“, ali ja i dalje tvrdim da je bolje đacima kupiti udžbenike a studentima dati stipendije nego da DPS funkcioneri jedu besplatno na račun građana. Sada se morate zadovoljiti lažiranim putnim troškovima, dnevnicama i navodno neiskorišćenim godišnjim odmorima ali vam te zloupotrebe očigledno nijesu dovoljne. Za razliku od vas, ja ću se uzdržati od lične prozivke i ostaviti bivše članove Narodne stranke i SNP-a da se skrivaju iza partijske zastave DPS-a", zaključio je Cvetković.