DF za 21. maj najavio "marš na Spuž"

"Želimo da predsjedniku DNP-a Milanu Kneževiću prenesemo poruku da to što smo mi najnapadanija politička organizacija u Evropi ne znači da smo mi poklekli, da smo se odrekli onih koji se, zbog ideja koje zastupamo nevini se nalaze u zatvoru, već iskazujemo punu solidarnost sa njima. Želimo da dio naše snage prenesemo na njih"
28 komentar(a)
Andrija Mandić, Foto: Printscreen
Andrija Mandić, Foto: Printscreen
Ažurirano: 19.05.2018. 17:37h

Demokratski front najavio je za 21. maj protestnu šetnju do Zavoda za izvršenje krivičnih sankcija u Spužu u znak podrške Milanu Kneževiću.

Jedan od lidera Demokratskog fronta u spuškom zatvoru izdržava četvoromjesečnu kaznu zatvora zbog napada na policajca 17. oktobra 2015. godine.

"DF je odlučio da 21. maj posveti Milanu Kneževiću. Predsjedništvo DF-a je odlučilo da taj dan bude izvršen marš na Spuž", kazao je član Predsjedništva DF-a Andrija Mandić.

Mandić je najavio da će se 21. maja, u 10 sati, aktivisti i funkcioneri DF-a okupiti ispred Osnovnog suda, odakle će se obratiti medijima, a zatim uputiti prema Spužu.

"Želimo da predsjedniku DNP-a Milanu Kneževiću prenesemo poruku da to što smo mi najnapadanija politička organizacija u Evropi ne znači da smo mi poklekli, da smo se odrekli onih koji se, zbog ideja koje zastupamo nevini se nalaze u zatvoru, već iskazujemo punu solidarnost sa njima. Želimo da dio naše snage prenesemo na njih", kazao je Mandić.

Najavljeno je da će se ispred spuškog zatvora javnosti obratiti i poslanik DF-a Slaven Radunović.

Bonus video: