Prijestonica: Komunalna policija je pratila aktiviste kako bi im napisala kaznu

"To je urađeno na licu mjesta, a simptomatično je to da je 'sporni' video snimak prekinut upravo u momentu kada su komunalni policajci izašli iz vozila i zaputili se ka licima koja su lijepila predizborne postere"
58 pregleda 20 komentar(a)
Ažurirano: 23.11.2017. 16:35h

Iz kabineta gradonačelnika Prijestonice saopšteno je da je Komunalna policija Prijestonice Cetinje sinoć pratila grupe stranačkih aktivista koji su lijepili postere kako bi prikupila dokaze i zatim im napisala kaznu.

Cetinjski odbor Građanskog pokreta URA je dostavio video materijal na kome je kako tvrde prikazano kako predstavnici Komunalne policije Prijestonice Cetinje, umjesto da sankcionišu bilo koga ko narušava javne površine i na njima lijepi propagandne materijale, sa dva službena vozila prate aktiviste DPS i pomažu im pri lijepljenju postera te partije.

"Povodom snimaka koji su se pojavili u stranačkim saopštenjima, a u kojima su plasirani netačni navodi o našem radu, obraćamo se sljedećim reagovanjem: Zbog javnosti želimo da pojasnimo – Komunalna policija Prijestonice Cetinje sinoć je pratila grupe stranačkih aktivista koji su lijepili postere kako bi prikupila dokaze i zatim im napisala kaznu. To je urađeno na licu mjesta, a simptomatično je to da je 'sporni' video snimak prekinut upravo u momentu kada su komunalni policajci izašli iz vozila i zaputili se ka licima koja su lijepila predizborne postere. Upravo u sljedećem momentu, članovi Komunalne policije su napisali i kaznu, ali mi se ne pitamo zbog čega i to nije prikazano u video snimku. Jer je jasno da je u pitanju pokušaj manipulacije. S tim u vezi, u prilogu dostavljamo i izvještaj o sinoć preduzetim radnjama, uz pomenutu kaznu", saopšteno je iz kabineta gradonačelnika Priejstonice

Galerija

Bonus video: