URA: Kako vjerovati SD-u u bilo čemu, kad im predsjednik dokazano laže na sudu?

117 pregleda 3 komentar(a)
Milan Đaković, Foto: GP URA
Milan Đaković, Foto: GP URA
Ažurirano: 19.08.2018. 15:06h

Kako vjerovati Socijaldemokratama (SD) u bilo čemu, kada im predsjednik dokazano laže na sudu?, saopštili su danas iz Građanskog pokreta (GP) URA.

Oni su reagovali na saopštenje SD, povodom davanja aerodroma u koncesije.

Milan Đaković iz GP URA je kazao da su u toj partiji "čekali svih 24h kako bi dobili odgovor iz stranke zaposlenih na aerodromu i vjerovali u tačnost izreke „strpljen – spašen“, pa uzaludno pomislili da ta grupica interešdžija može nekad i zablisatati".

"No, uzalud. Lobotmiranim rezonom progovorili su o kako vele „činjenicama i uspjesima" preduzeća koje ima monopol na tržištu Crne Gore. Uspjeh u takvom preduzeću ne može da ne postoji, a ono u čemu se hvale je poraz, ne nikako pozitivan bilans. Jer iz njihovih usta ne može nikada izaći istina, već samo laž. Jer im je i predsjednik personifikacija toga – takozvani predsjednik Skupštine koji dokazano laže na sudu. Kako onda da im iko vjeruje?", istakao je Đaković.

On poručuje SD-u da "snagu preusmjere na njihovog partijskog oca i njihove vjerne zakrpine sa kojima u konglomeratu čine vlast kako im ne bi dali u zakup aerodrome".

"Jer ukoliko ih daju u koncesije, vaša organizacija zaposlenih na aerodromima će nestati a dinastije porodica na upravljačkim pozicijama više neće biti. Pokušajte još možda da neku fakturu iz vaše partije platite računom aerodroma, što vam, zna crnogorska javnost, nije strana rabota", zaključio je Đaković.

Bonus video: