Franeta v.d. predsjednika LP u Budvi

Kako su kazali u tom smislu, osvježeni budvanski odbor liberala biće od posebnog značaja za LP i osnaživanje liberalne ideje u Crnoj Gori
66 pregleda 0 komentar(a)
Budva grad, Foto: Shutterstock
Budva grad, Foto: Shutterstock
Ažurirano: 30.04.2018. 12:46h

Liberalna partija (LP) formiraće novi Opštinski Odbor u Budvi, a za vršioca dužnosti imenovan je član predsjedništva, Slobodan Franeta, saopšteno je iz te stranke.

Kako su kazali u novom odboru dominantno će biti mladi koji gradu mogu donijeti novu vrijednost i čistu ponudu na političkoj sceni Budve, saopšteno je iz te stranke.

Navodi se da će Franeta u statutarnom roku oformiti novi Odbor koji će raditi na novom programu i ponuditi Budvi novi ekonomski pravac.

"LP Budve u aktuelnoj političkoj postavci može biti najkvalitetnija politička ponuda na sceni što posebno prepoznaju mladi i oni građani koji Crnu Goru vide kao slobodno društvo i dio savremenog evropskog sistema vrijednosti, ekonomskih i političkih tokova", kaže se u saopštenju.

Kako su kazali u tom smislu, osvježeni budvanski odbor liberala biće od posebnog značaja za LP i osnaživanje liberalne ideje u Crnoj Gori.

"Poseban značaj daje činjenica da će u tom procesu Odbor voditi mladi i perspektivni naučni radnik, ekonomista i aktivista koji je ranije proglašen i za najboljeg studenta godine u Evropi u promociji ideje slobode, Slobodan Franeta sa timom iskusnih ljudi", navodi se u saopštenju.

Predsjedništvo LP ranije je uputilo preporuku Odboru o raskidu koalicionog sporazuma u Budvi i napuštanju postizborne koalicije i aktuelne lokalne vlasti, u najboljem interesu Opštine i građana u narednom periodu.

Bonus video: