Bečić i delegacija Skupštine u Antaliji

Bečić će na plenarnoj sesiji imati izlaganje na temu „Susjedi Jugoistočne Evrope zajedno: Jačanje mehanizama saradnje za budućnost regionalne solidarnosti”.

3430 pregleda 13 komentar(a)
Bečić, Foto: Skupština Crne Gore
Bečić, Foto: Skupština Crne Gore

Delegacija Skupštine Crne Gore u Parlamentarnoj skupštini Procesa saradnje u Jugoistočnoj Evropi (PS SEECP), koju predvodi predsjednik Skupštine Aleksa Bečić, učestvovaće u Turskoj na 8. plenarnom zasjedanju PS SEECP, od 21. do 23. juna u Antaliji.

Bečić će, kako je saopšteno iz parlamenta, na plenarnoj sesiji imati izlaganje na temu „Susjedi Jugoistočne Evrope zajedno: Jačanje mehanizama saradnje za budućnost regionalne solidarnosti”.

Na marginama skupa predsjednik Skupštine će imati bilateralne susrete sa predsjednikom Velike narodne skupštine Republike Turske Mustafom Šentopom i predsjednikom Skupštine Sjeverne Makedonije Talatom Džaferijem, a tokom boravka posjetiće i novootvoreni počasni konzulat Crne Gore u Antaliji.

Delegaciju, pored predsjednika Skupštine, čine poslanica Milosava Paunović i poslanici Danilo Šaranović i Vladan Raičević.

Bonus video: