SDP Petnjica: Šehović poznat po prepisivanju, predsjednik DPS punio tenkove za napad na Srebrenicu

"Visoki predstavnici partije iz Limenke iz koje su u samo jednom gutljaju progutali vrijednost od oko 10 godišnjih budžeta Opštine Petnjica, kojom bi se moglo završiti najveći dio infrastrukturnih potreba i projekata u PetnjicI"
79 pregleda 10 komentar(a)
SDP Petnjica, Foto: SDP
SDP Petnjica, Foto: SDP
Ažurirano: 22.11.2017. 17:14h

Ministar poznat po prepisivanju, i potpredsjednik četničkog unuka, došao je večeras u Petnjicu da prepiše nastup predsjednika DPS-a od prije par dana, saopšteno je danas iz Opštinskog odbora (OO) Socijaldemokratske partije (SDP) Petnjica.

Oni su to saopštili reagujući na izjavu potpredsjednika Socijaldemokrata, Damira Šehovića koji je sinoć na konvenciji te partije u Petnjici između ostalog poručio da "kolege iz opozicije u liku Demokrata i SDP-a ovih dana traže povjerenje Bihoraca, pa stoga ne može, a da ih ne upita "Kako u koaliciji s četničkim vojvodama želite da vam Bihorci daju povjerenje?".

SDP Petnjica je Šehovića nazvao i "potpredsjednik partije iz Limenke, poznate i po Ramadi".

"Zašto bivši član partije (DPS), čiji je predsjednik bio punjač tenkova za napad na Srebrenicu, ne pita svoje osnivače za deportacije, Bukovicu, Štrpce, hapšenja čelnika SDA, umjesto što prepisuje širenje neistina i prepravljanje istorije. Ali niti je on niti partija četničkog unuka tu da postavlja pitanja, već samo da klima glavom i da prepisuje. Visoki predstavnici partije iz Limenke iz koje su u samo jednom gutljaju progutali vrijednost od oko 10 godišnjih budžeta Opštine Petnjica, kojom bi se moglo završiti najveći dio infrastrukturnih potreba i projekata u Petnjici. A nisu gutali samo jednom. Da li ovakvi ljudi mogu uopšte biti reprezentativni uzor nekom, to ostavljamo poštenim Bihorcima da prosude sami", kazali su iz SDP Petnjica.

Bonus video: