Demokrate: Čast nam je što nas ne podržavaju DF i DPS kojima je koalicioni kapacitet jednak nuli

Tvrde da Mandića "očigledno podržava samo DPS".

26820 pregleda 709 reakcija 135 komentar(a)
Foto: Demokratska Crna Gora
Foto: Demokratska Crna Gora

Demokratska Crna Gora poručila je da im predstavlja čast što predsjednika Skupštine Aleksu Bečića ne podržavaju samo Demokratski front na čijem je čelu Andrija Mandić i Demokratska partija socijalista (DPS).

Iz Demokratske Crne Gore tvrde da Mandića "očigledno podržava samo DPS".Mandić je gostujući na Televiziji A1 kazao da neko pokušava da ponizi 27 poslanika i da to neće moći da prođe."U krajnjem, narod će kazati sud o nama. DF se ne plaši tog narodnog suda", istakao je Mandić i pozvao Bečića i premijera Zdravka Krivokapića da prošetaju kroz narod i čuju šta oni misle o njihovim potezima.

Demokrate su odgovarajući Mandiću navele da je i DF-i u DPS-u "na današnji dan koalicioni kapacitet jednak prekriženoj nuli", te da "niko neće s vama."

"Kako ne bismo odgovarali na gluposti, savjetujemo da bi Andrija Mandić neizostavno trebao da prošeta kroz narod i provjeri šta građani misle o sledećim stvarima:

1. Njegovom bojkotu parlamenta zajedno sa DPS-om.

2. Njegovoj strategiji da zajedno sa DPS-om sruši vlast u Crnoj Gori.

3. Činjenici da zajedno sa DPS-om organizuje proteste protiv Vlade i Skupštine Crne Gore.

4. Da zajedno sa DPS-om napada vjerske objekte i vrijeđa crkvene velikodostojnike.

5. Da zajedno sa DPS-om svađa narod po Crnoj Gori i dijeli braću na vjere i nacije, okrećući brata protiv brata", poručili su iz Demokrata.

Povezani članci

23. Jun 2021.

Mandić: Tražimo novu Vladu sa novim premijerom

Bonus video: