Kabinet premijera: Odgovaraćete za sve posljedice koje mogu nastati podsticanjem ekstremizma

"Umjesto demagoške mantre o ugroženosti države, odgovorite javnosti ono što zaslužuje pažnju. Ponavljamo, na koji način i sa kim predsjednik DPS-a planira da ruši aktuelnu Vladu"

15740 pregleda 45 reakcija 45 komentar(a)
Foto: Boris Pejović
Foto: Boris Pejović

Ukoliko vaš šef nastavi sa ratnohuškačkom retorikom, preuzeće odgovornost za sve posljedice koje mogu nastati podsticanjem na ekstremizam", navodi se u reagovanju Kabineta predsjednika Vlade.

Oni su reagovali na saopštenje šefa Kabineta predsjednika države Miodraga Radovića..

"Kolika neozbiljnost vlada u opozicionom DPS-u najbolje govori činjenica da su se u redu nezrelih reakcija poređali svi, od šefa partije, organizacije, pa do šefa Kabineta, koji ponavljaju potrošenu priču", navodi se u saopštenju.

Iz Kabineta premijera poručuju da su se građani izjasnili o "ozbiljnosti politike DPS-a".

"Koliko je utemeljena i ozbiljna vaša politika ne bismo trošili vrijeme. O tome su se jasno izjasnili građani. Ono što nas zabrinjava jeste najava državnog udara, odnosno neustavno djelovanje predsjednika DPS-a. Upravo vaše djelovanje je i danas najveća opasnost za demokratski razvoj, stabilnost i mir u Crnoj Gori".

Oni su još jednom postavili pitanje DPS-u sa kim planira da "sruši Vladu".

"Umjesto demagoške mantre o ugroženosti države, odgovorite javnosti ono što zaslužuje pažnju. Ponavljamo, na koji način i sa kim predsjednik DPS-a planira da ruši aktuelnu Vladu", navodi se u saopštenju kabineta.

"Pozivamo vas na ozbiljnost i da rečnik prilagodite okvirima pristojnosti, jer upravo sa vaše adrese stižu neprimjerene kvalifikacije, najava suludih akcija i opasnih poteza", navodi se u saopštenju.

Bonus video: