Anđušić: Dok sela propadaju Krivokapić se klanja sjenima okupatora

"Za premijera Crne Gore, izgleda relevantan je samo Vidovdan, koji ima posebnu simboliku u srpskom narodu, i zato je on pored svih problema riješio da utroši ovaj radni dan prisustvujući vjerskom obredu nazvanom Vidovdanska liturgija", kazao je Anđušić

13003 pregleda 86 reakcija 86 komentar(a)
Anđušić, Foto: Demokratska partija socijalista
Anđušić, Foto: Demokratska partija socijalista

Današnje okupljanje poljoprivrednika koji su morali na traktorima da dođu u Podgoricu da bi skrenuli pažnju na svoje probleme i zatražili tim povodom sastanak sa premijerom i ministrom, prikazalo je sav jad i čemer ovakve vlade, kazao je član Izvršnog odbora Demokratske partije socijalista (DPS) Crne Gore Mihailo Anđušić.

On navodi da su ovi ljudi, koji su u takvom položaju da im je egzistencija dovedena u pitanje, uzalud dolazili pred instituciju sistema, kad se njen domaćin nalazi u onoj drugoj, vjerskoj, koja ga je i instalirala na čelo Vlade.

"Dok sela propadaju, a poljoprivrednici nemaju od čega da žive, naš premijer se klanja sjenima okupatora. Za premijera 28. jun nije dan kada mu ispred Vlade dolaze ljudi čije vapaje ne čuju mjesecima ni on ni njegov ministar Stijović. Za premijera Crne Gore, izgleda relevantan je samo Vidovdan, koji ima posebnu simboliku u srpskom narodu, i zato je on pored svih problema riješio da utroši ovaj radni dan prisustvujući vjerskom obredu nazvanom Vidovdanska liturgija", kazao je Anđušić.

Tvrdi da ova apsurdna situacija, treba da služi za nauk svim drugim kategorijama stanovništva Crne Gore da svoje zahtjeve umjesto ka Karađorđevoj ulici, ubuduće usmjere ka nekom od brojnih manastira i hramova, "možda tamo nađu premijera".

Bonus video: