"nisu našli za shodno da upute izvinjenje javnosti"

LP: Bečić i Krivokapić osudili napad na Perovića, koji se nije ni dogodio

"Ispostaviće se da je zapravo, po svjedočenju građana, Perović nasrnuo na građanina Cetinja, a kasnije pokušao sa svojim političkim jatacima u vrhu vlasti da sebe proglasi za žrtvu, u poznatom maniru velikosrpske politike i nacionalizma", tvrde iz Liberalne partije

12583 pregleda 27 reakcija 27 komentar(a)
Liberalna partija, Foto: Liberalna partija
Liberalna partija, Foto: Liberalna partija

Liberalna partija osudila je "opasne pokušaje manipulacije javnošću" od strane predsjednika Vlade Zdravka Krivokapića i predsjednika Skupštine Alekse Bečića, saopšteno je iz ove partije.

Oni tvrde da su ova dva funkcionera, iako su u posjedu osjetljivih informacija i u mogućnosti da dobiju sve podatke od policije i nadležnih službi, odlučila da, "kao dio propagandne mašinerije, šire dezinformacije, paniku i unose nered lažnim vrijestima sto je sramotno za visoku državnu politiku".

"Naime, Krivokapić i Bečić javno su se oglasili i osudili napad na sveštenika Gojka Perovića na Cetinju, koji se zapravo nije ni dogodio. Što je ubrzo potvrdila i Uprava policije, demantujući lažne vijesti o napadu na Perovića. Ispostaviće se da je zapravo, po svjedočenju građana, Perović nasrnuo na građanina Cetinja, a kasnije pokušao sa svojim političkim jatacima u vrhu vlasti da sebe proglasi za žrtvu, u poznatom maniru velikosrpske politike i nacionalizma", tvrde iz Liberalne partije.

Dodaju da ni Bečić ni Krivokapič nisu našli za shodno da provjere a kamo li da upute izvinjenje javnosti zbog podizanja tenzija i otvorene laži.

"Ovakvim pokušajima samo potvrđuju svoju raniju politiku sa kojom su došli na vlast, i priču o tobožnjoj ugroženosti SPC i sveštenstva te velikosrpske politike u Crnoj Gori, što je zapravo samo idealna, prljava, propaganda za ispiranje mozga i zloupotrebu emocija narodnih masa. Konačno su to, i otvoreno, potvrdili, kuda i kako vode Crnu Goru i koliko su u svojim namjerama iskreni", zaključuju iz LP.

Preporučujemo za Vas