DF: Vlada da od svojih partnera sa Kosova zahtijeva hitno puštanje Jovanovića

“Ukoliko Vlada prećuti ovaj skandal, i ukoliko Jovanović ne bude odmah pušten, DF će organizovati proteste ispred prostorija takozvane države Kosovo u Podgorici”, poručili su iz DF-a

31450 pregleda 1510 reakcija 133 komentar(a)
Lideri Demokratskog fronta, Foto: Luka Zeković
Lideri Demokratskog fronta, Foto: Luka Zeković

Demokratski front (DF) zatražio je od Vlade da, kako su naveli, od partnera sa Kosova zahtijeva hitno puštanje na slobodu Rista Jovanovića.

Iz DF-a su kazali da su Jovanovića "oteli albanski nasilnici, koji je danas na Gazimestanu na Kosovu, štitio monahinju koja je bila izložena njihovom maltretiranju".

“Ukoliko Vlada prećuti ovaj skandal, i ukoliko Jovanović ne bude odmah pušten, DF će organizovati proteste ispred prostorija takozvane države Kosovo u Podgorici”, poručili su iz DF-a.

Prema njihovim riječima, ovaj događaj govori da su bili u pravu kada su 2008. godine “borili da se ni po koju cijenu ne smije priznati ova lažna država”.

“Tada je vlast Demokratske partije socijalsita (DPS) zabila nož u leđa Srbiji i srpskom narodu i ohrabrila albanske ekstremiste da nastave sa terorom nad našim narodom”, naveli su iz DF-a.

Oni su kazali da se isto tako danas ponašaju premijer Zdravko Krivokapić i predsjednik parlamnta Aleksa Bečić.

“Ne bi nas čudilo da su oni nasilnici, koji su maltretirali monahinju i oteli Jovanovića, primili vakcine koje im je upravo poslala Vlada Crne Gore”, zaključuje se u reagovanju DF-a.

Bonus video: