Murati napustio Forcu

Murati, koji je svojevremeno bio i potpredsjednik Opštine Ulcinj, navodno je prema saznanjima "Vijesti", bio nezadovoljan statusom u stranci

12885 pregleda 12 komentar(a)
Foto: Visit-ulcinj.com
Foto: Visit-ulcinj.com

Odbornik Force u Skupštini opštine Ulcinj Arian Murati podnio je juče ostavku na tu funkciju nakon što je prethodno napustio i partiju.

Murati, koji je svojevremeno bio i potpredsjednik Opštine, navodno je prema saznanjima "Vijesti", bio nezadovoljan statusom u stranci.

"Ostavka našeg člana i odbornika Nove demokratske snage Forca Ariana Muratija za nas je loša vijest, jer je on bio jedan od jačih stubova naše partije i zato smo mu povjerili visoke položaje u partiji i administraciji Opštine Ulcinj za vrijeme dok smo vodili Opštinu. Gradu su potrebni takvi ljudi, stoga mu ja, kao predsjednik Force, želim svijetlu karijeru i što visočije pozicije, jer su ljudi poput Ariana potencijal za grad i u svakom novom pokretu koji će kreirati ili u stranci u kojoj će biti, dokazati da ima potencijala i znanja. Danas smo saznali i za njegovu ostavku na mjestu odbornika Skupštine opštine Ulcinj. Mjesto odbornika mu pripada bez obzira na njegovu ostavku na članstvo u Forci. Međutim, pošto je tako odlučio, mi ćemo delegirati drugog narednog kandidata sa naše izborne liste", saopštio je predsjednik Force Nazif Cungu.

Arian Murati je ranije bio predsjednik odborničkog kluba Force, a za potpredsjednika Opštine izabran je u aprilu 2016. godine, kada je DPS sa koalicionim partnerima ponovo preuzela kontrolu nad vlašću u Ulcinju.

Predsjednik lokalnog parlamenta Hadži Sulejmani nije odgovarao na pozive Vijesti...

Bonus video: