Demokrate Bar: Perić novi portparol, Nešković sekretar

"Zaključak i zajednički stav barskih Demokrata jeste da se po svaku cijenu u prvi plan moraju staviti potrebe običnog čovjeka, a ne aktuelne nacionalne ili internacionalne teme koje samo dijele građane i skreću pažnju upravo sa ekonomskih tema koje svakom građaninu odnosno čovjeku, život znače", navodi se u njihovom saopštenju

9800 pregleda 16 komentar(a)
Sa sjednice, Foto: Demokrate
Sa sjednice, Foto: Demokrate

Demokrate Bar izabrale su, na sinoć održanoj sjednici Opštinskog odbora, Sergeja Perića za portparola, a za sekretara Milana Neškovića.

Iz ove partije su saopštili da je izabrano novih 18 članova u Opštinskom odboru i da se radi o "kvalitetnim, prije svega poštenim i stručnim ljudima koji su u Demokratskoj Crnoj Gori prepoznali ono što je već duže prisutno kao glavni potencijal naše partije, politiku pomirenja i okretanja ka rješavanju ekonomskih i socijalnih problema naših građana"

Upravo je to, kako navode, bila tema izlaganja njihovih poslanika, koji su praveći retrospektivu od 30. avgusta do danas ukazali na "trnovit put" kojim jedna vlast mora proći kako bi opravdala očekivanja građana.

Predsjednik Kluba odbornika Momčilo Leković ukazao je na značaj rada odborničkog kluba za Bar, koji "iako broji tri člana predstavlja ubjedljivo najaktivniji klub u barskom parlamentu"

Prema riječima predsjednika Opštinskog odbora Dragana Tufegdžića, u narednom periodu će se raditi na jačanju infrastrukture mjesnih odbora u svim djelovima Opštine

"Barske Demokrate svakog dana bilježe značajan rast podrške što za sobom nosi i veću odgovornost, posvećenost i požrtvovanje. Barske Demokrate su trenutno najjači politički subjekt u gradu pod Rumijom", istakao je on.

"Zaključak i zajednički stav barskih Demokrata jeste da se po svaku cijenu u prvi plan moraju staviti potrebe običnog čovjeka, a ne aktuelne nacionalne ili internacionalne teme koje samo dijele građane i skreću pažnju upravo sa ekonomskih tema koje svakom građaninu odnosno čovjeku, život znače. Bez revanšizma, ali sa utvrđivanjem pune odgovornosti za sve ono loše što prošla vlast proizvela kako u državi tako i u našem gradu. Krivci za uništavanje barske privrede moraju biti izvedeni pred lice pravde", navodi se u saopštenju Demokrata Bar.

Sjednici su pored opštinskog rukovodstva i članova, prisusutvovali potpredsjednici i poslanici Momo Koprivica i Zdenka Popović.

Bonus video: