Božović na čelu barskog SDP-a

"Izborom Božovića za predsjednika Odbora u narednom periodu ćemo na najbolji mogući način predstaviti naš plan za Bar, koji mora postati primorski centrar Crne Gore", navodi se u njihovom saopštenju

8996 pregleda 22 reakcija 22 komentar(a)
Božović, Foto: SDP
Božović, Foto: SDP

Opštinski odbor Socijal demokratske partije (SDP) Bar izabrao je za predsjednika tog odbora Vladimira Božovića, saopšteno je iz te partije.

Božović je diplomirani ekonomista, bio je na čelu omladinske organizacije SDP, a na državnim i lokalnim izborima kandidat za poslanika i odbornika.

"Izborom Božovića za predsjednika Odbora u narednom periodu ćemo na najbolji mogući način predstaviti naš plan za Bar, koji mora postati primorski centrar Crne Gore", navodi se u njihovom saopštenju.

Opštinski odbor je na sjednici, kojoj su prisustvovali predsjednik partije Raško Konjević i zamjenik predsjednika Borislav Banović "dao nepodijeljenu podršku aktivnostima poslaničkog kluba SDP u Skupštini Crne Gore, kao i odborničkog kluba SDP u SO Bar, uz zaključak da je neophodan konstantan rad kako bi ideje, program i zakonski predlozi SDP došli do što više građana"

Bonus video: