Vujović: DPS je 800 žena Cetinja ostavio bez egzistencije

"Pozivam sve građane Cetinja, posebno majke i omladinu da, kada izađu na birališta, pomisle da biraju sudbinu za sebe, svoju djecu i svoju unučad"
146 pregleda 14 komentar(a)
Dijana Vujović, Foto: Građanski pokret URA
Dijana Vujović, Foto: Građanski pokret URA
Ažurirano: 20.11.2017. 15:04h

Demokratska partija socijalista je svojom bahatošću 800 žena sa Cetinja ostavilo bez naknada, saopštila je kandidatkinja GP URA Cetinje za odbornicu Dijana Vujović.

"Ja sam jedna od bivših radnika Košute koja sam izgubila pravo na rad od 1996. godine. Od tada, punih 21 godinu, se nalazim na Zavodu za zapošljavanje. Onda sam izgubila stečeno pravo na doživotnu naknadu majkama, koje je ova vlast izglasala pa nam ih potom uzela. Bahatošću ove vlasti dovedeno je 800 žena iz našeg grada u bezizlaznu situaciju jer su im to bila jedina primanja koja su obezbjeđivala egzistenciju svoje porodice", navela je Vujović.

Dodaje da je u Građanskom pokretu URA jer je vidjela da su tu "pošteni i pametni ljudi koji se zalažu da pomognu svom narodu i svom gradu".

"Pozivam sve građane Cetinja, posebno majke i omladinu da, kada izađu na birališta, pomisle da biraju sudbinu za sebe, svoju djecu i svoju unučad", zaključila je Vujović.

Bonus video: