URA: Nek Bogdanović izađe na suočeljavanje, nema čega da se boji sem istine

"U slučaju da je i to nedovoljno, obavještavamo Bogdanovića ga će da imati još tri dana da skuplja hrabrost. Sučeljavanje na TV Vijesti je u četvrtak, a na Javnom servisu u petak. Nosilac liste Građanskog pokreta URA Filip Adžić unaprijed obavještava DPS da će biti na obje TV debat
18 komentar(a)
Cetinjska URA, Foto: URA
Cetinjska URA, Foto: URA
Ažurirano: 19.11.2017. 13:48h

Pošto je DPS odbila da njihov nosilac liste na Cetinju i odlazeći gradonačenik Aleksandar Saša Bogdanović dođe sjutra na sučeljavanje na Dvorskom trgu Građanski pokret URA dopunjuje svoj poziv - ako je Bogdanoviću neprijatno da se suoči sa Cetinjanima s obzirom koliko ih je varao dok je bio na čelu Prijestonice, može da povede sa sobom svu svitu na čelu sa Daliborkom Pejović, koja je zadužena da maskira porazne rezultate nesposobne vlasti i smišlja nove mamce za lakovjerne, poručili su z cetinjske URA.

"U slučaju da je i to nedovoljno, obavještavamo Bogdanovića ga će da imati još tri dana da skuplja hrabrost. Sučeljavanje na TV Vijesti je u četvrtak, a na Javnom servisu u petak. Nosilac liste Građanskog pokreta URA Filip Adžić unaprijed obavještava DPS da će biti na obje TV debate i da Bogdanović nema čega da se plaši osim istine o tome što je radio i što nije, a bila mu je dužnost prema Cetinjanima i Prijestonici", kazali su u URA.

Bonus video: