Branko Popović podržao listu SDP - Da živi Cetinje

Popović smatra da lista SDP – Da živi Cetinje, kvalitetom kampanje koju vodi i "jasnim nuđenjem konkretnih rješenja za razvoj grada u narednom periodu zavrjeđuje njegovu podršku
85 pregleda 10 komentar(a)
Branko Popović, Foto: SDP
Branko Popović, Foto: SDP
Ažurirano: 19.11.2017. 09:54h

Branko Popović, višestruki prvak Crne Gore u stonom tenisu i dobitnik 13-novembarske nagrade, povodom lokalnih izbora koji će se održati 26. novembra na Cetinju, uputio je javnu podršku listi SDP-Da živi Cetinje, navode u toj partiji

„Ja Branko Popović, kao rođeni Cetinjanin i šesnaestostruki prvak Crne Gore u stonom tenisu, svjestan sam potrebe da u gradu dođe do političkih promjena koje će omogućiti bolji život svim građanima Prijestonice. Nikada nijesam bio politički angažovan ali prepoznajem trenutak kada treba pružiti podršku snagama koje imaju iskrenu želju i prije svega viziju i plan kako da Cetinje živi", kazao je Popović.

On smatra da lista SDP – Da živi Cetinje, kvalitetom kampanje koju vodi i "jasnim nuđenjem konkretnih rješenja za razvoj grada u narednom periodu zavrjeđuje njegovu podršku.

"Cetinju treba posvećenost svih stručnih ljudi bez obzira na političku i partijsku pripadnost koji imaju jasan i održiv plan i program za građane Prijestonice.Jedino tako, kroz okupljanje i jasnu viziju, kroz sinergiju znanja, struke i posvećenosti, Cetinju može biti bolje. Kao dobitnik 13-novembarske nagrade, uvjeren sam da lista SDP – Da živi Cetinje predstavlja garanciju da će se od 26. novembra upravo na taj način upravljati gradom", kazao je Popović.

Bonus video: