Rebronja: Đukanović bestidno širi neistine o SDP-u

Đukanović je u posjeti petnjičkoj opštini kazao Bihorci neće pružiti šansu partijama koje nikad nijesu željele dobro Crnoj Gori, posebno Petnjici
227 pregleda 9 komentar(a)
Almir Rebronja, Foto: SDP Petnjica
Almir Rebronja, Foto: SDP Petnjica
Ažurirano: 18.11.2017. 20:38h

Treba zaista biti jako bestidan pa izgovoriti neistine koje je o SDP-u i njegovim predstavnicima u Petnjici izgovorio predsjednik DPS-a Milo Đukanović u Mjesnoj zajednici Bor prilikom posljednje posjete Petnjici, kazao je Almir Rebronja, kandidat za odbornika Socijaldemokratske partije u toj opštini.

"Istina o izdaji i stajanju SDP-a uz bok DF-a je taman toliko istinita kao i radna mjesta i fabrika peškira koju je otvorio prije par mjeseci na tom istom Boru sa istim onim ljudima koji su i ovog puta sjedeli pored njega i aplaudirali mu. Aplauzi tih ljudi nisu bitni jer su isti ti aplaudirali i Svetozaru Maroviću 2013. godine kada je isti i formirao petnjičku ispostavu Đukanovićeve grupe i postavio ih na čelo ispostave, a znamo ko je bio i gdje je sada Marović", kazao je Rebronja.

Đukanović je u posjeti petnjičkoj opštini kazao Bihorci neće pružiti šansu partijama koje nikad nijesu željele dobro Crnoj Gori, posebno Petnjici.

Bonus video: