DPS: Bogdanović nema vremena za marginalce, prisustvovaće nekoj od završnih debata

Na debati koju Adžić pominje, ističu, bio je visoki predstavnik DPS, predsjednik Opštinskog odbora u Prijestonici, Jovan Martinović, tako da je "ekipa iz Ure i slični i juče imala svojevrsnu privilegiju da bude sa nekim ko je u vrhu hijerarhije cetinjskog DPS-a"
80 pregleda 10 komentar(a)
DPS logo, Foto: DPS
DPS logo, Foto: DPS
Ažurirano: 18.11.2017. 19:57h

Nosilac liste Demokratske partije socijalista u Prijestonici, Aleksandar Bogdanović, nema vremena za društveno i politički marginalne likove, tim prije jer sa pozicije gradonačelnika ima brojne obaveze, navode iz Odbora DPS u Prijestonici.

"Što se tiče sučeljavanja, kao partija sa brojnim kadrovima, DPS Cetinje nastoji da u najvećoj mjeri pruži priliku svima da se, kroz sučeljavanja, predstave javnosti i sami građanima iskažu stavove uoči predstojećih izbora. Upravo primjer Ure i sličnih partija potvrđuje nam koliko je besmisleno i dosadno kad jedna te ista osoba papagajski, od studija do studija, ponavlja iste fraze", navode iz cetinjske DPS.

Predsjednik Odbora Prijestonice URA Cetinje i nosilac liste te partije, Filip Adžić, pozvao je na javno sučeljavanje gradonačelnika Prijestonice i nosioca liste Demokratske partije socijalista, Aleksandra Bogdanovića, nakon što se Bogdanović nije pojavio na debati na Javnom servisu i tako, kako ističe Adžić, izbjegao polemiku.

Na debati koju Adžić pominje, ističu, bio je visoki predstavnik DPS, zapravo predsjednik Opštinskog odbora u Prijestonici, Jovan Martinović, tako da je "ekipa iz Ure i slični i juče imala svojevrsnu privilegiju da bude sa nekim ko je u vrhu hijerarhije cetinjskog DPS-a."

Kako napominju, podrazumijeva se da će, shodno ranije planiranoj dinamici kampanje, i nosilac liste Aleksandar Bogdanović uzeti učešće u jednoj od narednih završnih debata, kojih će, posredstvom više medija, biti sasvim dovoljno do kraja izborne kampanje.

"Ako pojedine partije nijesu obaviještene da i sljedeće sedmice ima sijaset sučeljavanja - neka to vide sa medijima, mi za njihovu neupućenost, svakako, ne možemo biti krivi. Cijenimo, ipak, što kolege iz Ure prepoznaju značaj nosioca liste Bogdanovića kao pobjednika predstojećih izbora i nekoga koga će, ako uspiju da pređu cenzus, u naredne četiri godine gledati iz opozicionih klupa lokalne skupštine", zaključuju iz OO DPS Prijestonice.

Bonus video: