Adžić poziva Bogdanovića na javno sučeljavanje

„Kao odlazeći gradonačelnik ne smije da izađe u javnost i u argumentovanoj raspravi barem pokuša da odbrani katastrofalnu vlast svoje partije u prethodnom periodu na Cetinju“, smatra nosilac liste GP URA na Cetinju
5 komentar(a)
Filip Adžić, Foto: GP URA
Filip Adžić, Foto: GP URA
Ažurirano: 18.11.2017. 18:39h

Predsjednik Odbora Prijestonice URA Cetinje i nosilac liste te partije, Filip Adžić, pozvao je na javno sučeljavanje gradonačelnika Prijestonice i nosioca liste Demokratske partije socijalista, Aleksandra Bogdanovića, nakon što se Bogdanović nije pojavio na debati na Javnom servisu i tako, kako ističe Adžić, izbjegao polemiku.

„Bogdanović se na sinoćnoj debati nije pojavio zato što kao odlazeći gradonačelnik ne smije da izađe u javnost i u argumentovanoj raspravi barem pokuša da odbrani katastrofalnu vlast svoje partije u prethodnom periodu na Cetinju“, smatra Adžić.

On navodi da „upravo zbog ovakvog kukavičkog postupka Bogdanovića ne preostaje ništa drugo osim da ga javno pozove na sučeljavanje“.

„Ovim putem ga pozivam na javno sučeljavanje, u poneđeljak, 20. novembra na Dvorskom trgu u 11 časova pred našim Cetinjanima i Cetinjankama“, kaže Adžić.

Bonus video: